2020 – 21

Prins : Lili I ( Liliane Wauters)
Eredame – Erejoncker : Tinneke Ivens – Silvain Schvartz
Hofnar: Rune Schvartz

Jeugdprinsenpaar

Niet verkozen door COVID-19.

De Groepen met de prijzen

Groepen Met Wagen
Geen uitslag dit jaar, door COVID-19 is de cavalcade niet kunnen uitgaan.

Groepen zonder Wagen
Geen uitslag dit jaar, door COVID-19 is de cavalcade niet kunnen uitgaan.

Jodeljongen
De jodeljongen is een wisselbeker voor de groep die het meest ludieke en plaatselijke thema uitbeeld.
Geen uitslag dit jaar, door COVID-19 is de cavalcade niet kunnen uitgaan.

Fretalopprijs
De fretalop prijs is de pechprijs. Deze prijs die geschonken is door de objectieve kaaischuimers van Temse bestaat uit 1 bak fretalop bier.
Deze gaat dit jaar naar: Het gemeentelijk carnaval comité Temse

Weetjes

Na een zeer spannende strijd heeft Liliane Wauters de Prins verkiezing voor 2020 gewonnen van Glennys Goossens. Met 169 stemmen voor de verliezer en 173 stemmen voor de winnaar was het een zeer spannende strijd.

Silvain Schvartz (Erejoncker) heeft prins Lili I ten huwelijk gevraagd tijdens de aanstelling. Ze heeft ja geantwoord!

Op vrijdag 13 maart 2020 heeft de regering beslist om Belgie in lock down te plaatsen, door het corona virus (Covid-19). De carnavalstoet zou normaal op zondag 15 maart zijn doorgegaan. Er is enkel op donderdag 12 maart een kindercarnavalstoet geweest op de Heilig Hart school, alle andere activiteiten op vrijdag 13, zaterdag 14, zondag 15 en maandag 16 maart zijn in het “water gevallen”. Iedere carnavalist/Temsenaar was teleurgesteld dat carnaval op het nippertje werd afgelast.

Lili I is ook prins gebleven in 2021 omdat door COVID-19 alle carnavalsactiviteiten voor dit jaar geschrapt zijn door covid-19.

Medaille van prins Lili I

Foto’s prins Lili I en het GCT op de enigste carnaval activiteit van 2020; kinderstoet op 12 maart Heilig hart school: (foto’s www.editietemse.be)

Op 3 oktober 2020 heeft Prins Lili 1 haar tocht door Temse nog kunnen maken op de prinsenwagen. Begeleid door Sergio Quisquater heeft zij de inwoners van Temse mogen begroeten zonder stoet. Reclame is hier niet voor gemaakt omwille van de op dat ogenblik geldende COVID-19 maatregelen.